Bericht versturen
CHINA De Wacht van vrachtwagenherten fabrikant

Guangzhou Dongsui Auto Accessories & Spare Parts Co., Ltd.

 

                                 OEM/ODM √ Groothandel

Nieuws

June 22, 2022

Ongeveer de Lopende Raad.

De vrachtwagens en SUVs zijn het grootst zij ooit zijn geweest, kwekend bijna 25% tussen 1989 en 2019. Dat maakt het meer en meer hard enkel om in uw deur te krijgen als uw voertuig niet uit de fabriek met het runnen van raad kwam. Het is bijzonder hard voor kleinere mensen, kinderen, en oudere volwassenen, zo veel zodat volgens de meest recente gegevens van NHTSA (de Nationale Overheidsinstelling die van de WegVerkeersveiligheid), terwijl het ingaan van of het weggaan van een voertuig de #1-oorzaak van niet-neerstortingsverwondingen is vallen. Die vereisen de geschatte 146.000 mensen een jaar een reis aan het ziekenhuis of of een bezoek van een EMT voor verwondingen door te krijgen in en uit voertuigen worden veroorzaakt. Dat is 400 mensen een dag, elke dag. Om het even wat u kan doen maken dietot veiliger, vooral het installeren van zijstappen of het runnen van raad, niet alleen uw leven gemakkelijker zal maken, kon het bewaart u een reis aan het ziekenhuis.

 

laatste bedrijfsnieuws over Ongeveer de Lopende Raad.  0

 

Vele vrachtwagens en grotere voertuigen hebben reeds opzettende punten in het kader gespecificeerd waaraan om aftermarket lopende raad vast te bouten. Dat betekent u waarschijnlijk niet uw voertuig zult moeten wijzigen om hen vast te maken, is het een project u kunt thuis doen. U kunt een reeks nog installeren als u niet de juiste gaten hebt, maar u zult één of andere boring, en misschien kraandraden in een nieuw gat moeten doen. Uw lopende raad zal instructies, en soms enkele hulpmiddelen hebben, maar het is een groter project. Aftermarket van Bolton zal de lopende raad ook de garantie vernietigen van uw voertuig niet (zie Inhoudsopgave), zolang zij geen schade veroorzaken.

 

laatste bedrijfsnieuws over Ongeveer de Lopende Raad.  1

 

Er zijn drie verschillende keuzen wanneer u lopende raad wilt toevoegen: zijstappen, lopende raad, en nerf bars. De zijstappen zijn een vierkante of U-vormige steun dietot de bouten, of onder een deur, of toegang hebben te geven u beter aan een vrachtwagenbed. Een lopende raad is langer, vaak in werking stellend de lengte van de cabine van uw vrachtwagen, en moet daar als lang stap of platform handelen. De Nerfbars zijn gewoonlijk de lengte van uw cabine, en zijn bedoeld om tegen schade te beschermen wanneer het offroading. Velen omvatten ook knipselstappen.

Voor meer informatie waarover te kiezen degenen, ons volgende artikel zien, zullen wij voor u antwoorden.

 

laatste bedrijfsnieuws over Ongeveer de Lopende Raad.  2

Contactgegevens