China De Wacht van vrachtwagenherten fabrikant

Auto de Toebehoren & de Vervangstukkenco. van Guangzhoudongsui, Ltd.

 

OEM/ODM-groothandelaar

 

 

Wij zijn een fabrikant van het bestelwagendeel, die zich in de productie van auto buiten de Hertenwacht van decoratieproducten, Stierenbar, Broodjesbar enz. specialiseren meer dan 10 jaar van ervaring. Welkom om meer details en prijzen te raadplegen.

Vertel: 86-020-31521409

E-mail: info@gzdongsui.com

Nieuws

April 13, 2022

De Installatie van hertenwachten

De Installatie van hertenwachten

Wanneer u uw vrachtwagen met maximum front-end bescherming wilt uitrusten, zet het met een hertenwacht, of bumperwacht op. Als lichaamspantser voor de voorzijde van uw vrachtwagen, bewaren deze op zwaar werk berekende toebehoren uw koplampen en wacht tegen wat kan komen hun manier — van een vluchtelingshert aan een aanval van weg-puin.

 

Het de installatieproces zal van de hertenwacht variëren afhankelijk van welke stijl u en het voertuig in kwestie kiest, maar de richtlijnen zouden hieronder als groot uitgangspunt moeten dienen.

laatste bedrijfsnieuws over De Installatie van hertenwachten  0

http://mao.ecer.com/test/gzdongsui.com/supplier-391098-truck-deer-guard

 

 

Installatieproces in 4 Gemakkelijke Stappen

1. Installeer de lagere steunen op de wacht met de geleverde hardware. U zult deze steunen willen met de hand aan spannen.

2. Heb somebody u helpen de bar in plaats opheffen. Zorg ervoor het op de bumper heeft gecentreerd.

3. Boor de boutgaten uit en glijd een wasmachine over elke. Dan, glijd de wacht in de gaten. Glijd een andere wasmachine in plaats en installeer de noten.

4. Herhaal de montage, zet de boor en opzettende procedure voor elk van de bovenkant op, met de hand aanspannend elke bout. Torque op zijn plaats alle onderstelbouten.

 

laatste bedrijfsnieuws over De Installatie van hertenwachten  1

http://mao.ecer.com/test/gzdongsui.com/sale-25843117-oem-wholesale-304-stainless-steel-deer-guard-for-peterbilt-kenworth-t660-international-prostar-volvo.html

Contactgegevens