China De Wacht van vrachtwagenherten fabrikant

Auto de Toebehoren & de Vervangstukkenco. van Guangzhoudongsui, Ltd.

 

OEM/ODM-groothandelaar

 

 

Wij zijn een fabrikant van het bestelwagendeel, die zich in de productie van auto buiten de Hertenwacht van decoratieproducten, Stierenbar, Broodjesbar enz. specialiseren meer dan 10 jaar van ervaring. Welkom om meer details en prijzen te raadplegen.

Vertel: 86-020-31521409

E-mail: info@gzdongsui.com

Nieuws

October 18, 2022

Waarom installeer stierenbar voor ver*beteren vrachtwagens?

Een goede wachtbar niet alleen beschermt het voertuig maar het maakt tot het ook betere blik. En hebbend paste het zal verbeteren zeer de verschijning van uw auto en beduidend zal verminderen de reparatierekeningen voor u in het geval van een ongeval. Behandeld met de deklaag van het premiepoeder die corrosie, roest en effectweerstand is, wordt deze stierenbar gebouwd om de taaiste situaties te weerstaan mogelijke.

Deze stierenbar voorziet u van het volgende:

(Perfecte Pasvorm) Deze stierenbar compatibel voor het grootste deel van bestelwagenauto, kunnen wij uw ontwerp doen.

1.Material type: Op zwaar werk berekend Staal

2.Surface behandeling: Aangedreven geweven Met een laag bedekt Geëindigd

3.Extra bescherming: Het zal effectief uw ver*beteren vrachtwagen tegen wilde dieren, eigenzinnige bestuurder beschermen en zal, zal de meerderheid van effecten schrobben en absorberen.

4.The het ontwerp ontmoet de aërodynamica die windweerstand verminderen, zal Uw vehilce nooit een last bij het passen van de bar dragen

5. Veelzijdige Functionaliteit: Deze op zwaar werk berekende stierenbar kan worden gebruikt om LEIDENE lichten voor breder zicht op te zetten.

6.Covered met de deklaag van het premiepoeder die corrosie, roest en effectweerstand is, wordt deze stierenbar gebouwd om de taaiste situaties te weerstaan mogelijke.

7Easy de installatie van Bolton. Geen vereiste boring.

Toebehoren met inbegrip van: Met alle montagebouten, noten en steunen

laatste bedrijfsnieuws over Waarom installeer stierenbar voor ver*beteren vrachtwagens?  0laatste bedrijfsnieuws over Waarom installeer stierenbar voor ver*beteren vrachtwagens?  1

Contactgegevens